За въпроси и поръчки:
+359 892 603 583

Меню
Меню

Замяна и връщане

Право на рекламации и връщане на закупени стоки

В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 14 (четиринадесет) дневен срок съгласно ЗЗП от получаването им, като задължително трябва да попълни Формуляр за рекламация, който да изпрати на e-mail: info@moni-textil.com или по куриер на адрес: гр. Дупница, ул. Отец Паисий 21.

Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. Разходите по връщането на стоката са изцяло за сметка на клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма, с която се осъществява връщането.

При неизпълнение на тези условия, магазинът си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно - да не възстанови на клиента стойността на артикулите.

Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на производствен дефект. В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката в 14 дневен срок или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина. В момента на връщането на стоката се изготвят (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който се описва състоянието на стоката и нейната опаковка.

След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им заедно с транспортните разходи се възстановяват на клиента – по банков път в 14 дневен срок.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на поръчаната от клиента. Клиентът може да я откаже още при получаването. При несъотвествие, моля свържете се с нас по телефона. Ще проверим несъответствието по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който сте получили. При потвърждаване на грешката ще заменим стоката.

На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответсвие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя.

Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея. В случай на видим дефект или несъответствие на стоката, в момента на получаването, третата страна може да я откаже или да я вземе на своя отговорност. В случай че, приеме такава пратка и не предяви своите претенции пред куриера, клиентът губи правото си на рекламация.

На рекламация не подлежи стока, която е направена по индивуална поръчка и размери на клиента.

Адрес за кореспонденция:

гр. Дупница, ул. Отец Паисий 21
Тел: +359 892 603 583 
E-mail: info@moni-textil.com

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки