За въпроси и поръчки:
+359 892 603 583

Меню
Меню

За нас

Мони Текстил е фирма, която е създадена през 1994 г. с основна дейност - производство и търговия на спално бельо и хавлиени изделия. Благодарение на упорития си труд, фирмата създава собствена производствена база от 3800 кв.м. и се превръща в една от водещите фирми за производство на домашен текстил в страната. 

Фабриката е оборудвана със съвременни компютърни машини за ушиване на спално бельо, прошиване на хастари, бродерии и капитониране на олекотени завивки. Персоналът на фирмата е квалифициран и мотивиран, с дългогодишен опит. Гъвкавата организация на производствения процес дава възможност за изпълнение на индивидуални, нестандартни поръчки качествено и в срок.

Фирмата разполага и с дизайнери, които следят всички модни тенденции в сферата на спалното бельо и ги реализират в огромното разнообразие, което произвежда Мони Текстил. За създаване на неповторимите си колекции от спално бельо, олекотени завивки, кувертюри, шалтета, комплекти за мека мебел Мони Текстил използва тъкани от най-висок клас, отговарящи на всички изисквания.

В основната дейност на търговската марка Мони Текстил влиза цялостоното обзавеждане на хотели, болници, детски градини и ресторанти. С дългогодишният си труд и опит Мони Текстил успява не само да спечели награди от престижните национални изложения „Изберете българското" и „Произведено в България", но и да създаде коректни партьорски отношения с клиенти от Испания, Гърция, Македония, Естония и други. Готови сме да посрещнем и най-претенциозните изисквания на нашите многобройни клиенти от България и чужбина.

Основния девиз и цел на Мони Текстил е със своите продукти да създаде уют във вашия дом и хотел, а тях ще намерите в нашата верига от магазини. 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки