За въпроси и поръчки:
+359 892 603 583

Меню
Меню

За нас

Мони Текстил е фирма, която е създадена през 1994 г. с основна дейност - производство и търговия на спално бельо и хавлиени изделия. Благодарение на упорития си труд, фирмата създава собствена производствена база от 3800 кв.м. и се превръща в една от водещите фирми за производство на домашен текстил в страната. 

Фабриката е оборудвана със съвременни компютърни машини за ушиване на спално бельо, прошиване на хастари, бродерии и капитониране на олекотени завивки. Персоналът на фирмата е квалифициран и мотивиран, с дългогодишен опит. Гъвкавата организация на производствения процес дава възможност за изпълнение на индивидуални, нестандартни поръчки качествено и в срок.

Фирмата разполага и с дизайнери, които следят всички модни тенденции в сферата на спалното бельо и ги реализират в огромното разнообразие, което произвежда Мони Текстил. За създаване на неповторимите си колекции от спално бельо, олекотени завивки, кувертюри, шалтета, комплекти за мека мебел Мони Текстил използва тъкани от най-висок клас, отговарящи на всички изисквания.

В основната дейност на търговската марка Мони Текстил влиза цялостоното обзавеждане на хотели, болници, детски градини и ресторанти. С дългогодишният си труд и опит Мони Текстил успява не само да спечели награди от престижните национални изложения „Изберете българското" и „Произведено в България", но и да създаде коректни партьорски отношения с клиенти от Испания, Гърция, Македония, Естония и други. Готови сме да посрещнем и най-претенциозните изисквания на нашите многобройни клиенти от България и чужбина.

Основния девиз и цел на Мони Текстил е със своите продукти да създаде уют във вашия дом и хотел, а тях ще намерите в нашата верига от магазини. 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашите политика за поверителност и политика за Бисквитки